I dessa pandemitider behövs mer stöd än någonsin till Star for Lifes skolelever. En hälsoundersökning kan vara livsavgörande för en skolelev i södra Afrika. Att få en ordentlig hälsokontroll, men även få svar på frågor om exempelvis sex, förändringar i puberteten, rättigheter, vaccin och hiv är väldigt betydelsefullt, särskilt om man befinner sig i tonåren. 

Därför är hälsoundersökningen i fokus för årets julkampanj och inbegriper både en hälsokontroll, utdelning av information och samtal med utbildad hälso- och sjukvårdspersonal. I samarbete med Flowcup kan vi även dela ut menskoppar som vi vet är mycket uppskattade bland eleverna. 

Tillsammans kan vi ge fler ungdomar möjlighet att få ett friskare liv med hjälp av Star for Lifes mobila hälsoteam. 200kr räcker till en hälsoundersökning för en elev och du väljer själv hur många elever du vill hjälpa.

Personalen vid våra mobila hälsokliniker samarbetar även nära våra coacher och lärarna på Star for Lifes skolor.

Köp ett fint gåvobevis för 200 kr att skänka bort i julklapp till någon du bryr dig om och bidra samtidigt till att en elev får tillgång till en grundläggande hälsokontroll och det stöd som behövs för ett friskare liv! 

Du hittar gåvobevisen här!