Ge bort våra fina gåvobevis till någon du bryr dig om

Våra gåvobevis är en fin gåva att ge bort som ger dubbel glädje. Välj mellan att ge bort en hälsoundersökning, solcellslampa, drömböcker eller Star for Life-programmet under ett år. Stort tack för din gåva, tillsammans gör vi skillnad!

Skänk din gåva via Swish 900 1611 eller bankgiro 900-1611

Du kan sedan ladda upp och skriva ut ett gåvobevis.
I vår gåvoshop kan du även handla gåvobevis med betalkort.

Ge bort en hel skolgång till en flicka!

Varje måndag missar flickor i södra Afrika skolan viktig tid när de får sin mens. Flickor behöver hela sin skolgång för att forma sin framtid.
Det kan du bidra till! För 250 kr får en flicka tillgång till menstrosa eller menskopp och därmed 100% av sin skolgång.

Swisha 250 kr till 900 1611. Skriv skolgång i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis.

Ge ett barn en solcellslampa!

Var med och sprid ljus och ge ett barn en solcellslampa. Solcellslampan är ovärderlig för skoleleverna på landsbygden, där många familjer inte har tillgång till elbelysning hemma. Med en solcellslampa kan barnen läsa läxorna hemma, men även få en tryggare tillvaro när de promenerar till och från skolan under mörka årstider.

Swisha 279 kr till 900 1611. Skriv lampa i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis.

Stöd barnens drömmar och ge bort en bok!

Drömboken är ett av våra viktigaste verktyg. Här skriver eleverna ner sina drömmar och mål.

Välutbildade coacher genomför sedan workshops med olika teman, där eleverna blir motiverade att studera och tro på sig själva och sin egen kraft.För 200 kr ger du bort 10 böcker.

Swisha 200 kr till 900 1611. Skriv drömbok i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis.

Gåvobevis till någon speciell

Ge bort ett fint gåvobevis till någon du bryr dig om. En gåva som samtidigt ger ett barn i södra Afrika bättre förutsättningar.

För 200 kronor ger du en elev i södra Afrika möjligheten att medverka i Star for Life-programmet under ett helt år. Du väljer själv hur många ungdomar du vill stödja.

Swisha valfritt belopp till 900 1611. Skriv gåvobevis i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis. 

Ge ett barn ett friskare liv!

Efter år av en global pandemi är vi mer medvetna än någonsin om vikten av god grundläggande hälsa. Ge ett barn i södra Afrika en livsviktig hälsoundersökning hos en av Star for Lifes mobila hälsokliniker. Där ingår även ett hälsosamtal och möjlighet att testa sig för bl.a. hiv. Flickorna erbjuds menskoppar och får utbildning i hur de används.

Swisha 200 kr till 900 1611. Skriv hälsa i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis.