Gåvobevis

Våra gåvobevis är en fin gåva att ge bort som ger dubbel glädje. För 200 kronor ger du en elev i södra Afrika möjligheten att medverka i Star for Life-programmet under ett helt år. Du väljer själv hur många ungdomar du vill stödja.

Skänk din gåva via Swish 900 1611 eller bankgiro 900-1611
(skriv gåvobevis i meddelandefältet).

Du kan sedan ladda upp och skriva ut ett gåvobevis.

Stöd barnens drömmar och ge bort en bok!

Drömboken är ett av våra viktigaste verktyg. Här skriver eleverna ner sina drömmar och mål. Välutbildade coacher genomför sedan workshops med olika teman, där eleverna blir motiverade att studera och tro på sig själva och sin egen kraft. Det kan vara skillnaden mellan ett liv i hopplöshet eller en framtid där du kan försörja dig själv. För 200 kr ger du bort 10 böcker.

Swisha valfritt belopp till 900 1611. Skriv drömbok i meddelandefältet.

Ge ett barn en solcellslampa!

Var med och sprid ljus och ge ett barn en solcellslampa. Solcellslampan är ovärderlig för skoleleverna på landsbygden, där många familjer inte har tillgång till elbelysning hemma. Med en solcellslampa kan barnen läsa läxorna hemma, men även få en tryggare tillvaro när de promenerar till och från skolan under mörka årstider.

Swisha 279 kr till 900 1611. Skriv lampa i meddelandefältet. Klicka nedan för att skriva ut ett fint gåvobevis

Gåvobevis till någon speciell

Ge bort ett fint gåvobevis till någon du bryr dig om. En gåva som samtidigt ger ett barn i södra Afrika bättre förutsättningar.

För 200 kronor ger du en elev i södra Afrika möjligheten att medverka i Star for Life-programmet under ett helt år. Du väljer själv hur många ungdomar du vill stödja.

Swisha valfritt belopp till 900 1611. Skriv gåvobevis i meddelandefältet.