Star for Life in Concert – mer än en konsert

I år blir september en musikmånad när Star for Life in Concert arrangeras i både Nässjö och Östersund. Kom och lyssna till en färgsprakande konsert med både svenska och sydafrikanska artister. På scenen finns artisterna Ntombie och Phakamani tillsammans med Star Choir från KwaZulu-Natalprovinsen och 

för det musikaliska värdskapet står våra ambassadörer Triple & Touch. Som om inte detta var nog får vi även sällskap av både Dregen och Cazzi Opeia i Nässjö och av Sonja Aldén i Östersund. Varmt välkomna till en oförglömlig kväll i musikens och Afrikas tecken! 

 

Star for Life startade sitt arbete 2005 och har sedan starten använt musik för att öka medvetenheten om situationen i södra Afrika och för att samla in pengar till våra skolprogram. Vi arbetar främst med unga i grund- och gymnasieskolor och finns idag på närmare 120 skolor i Sydafrika, Namibia och Tanzania. Årets konserter är fortsättningen på den musikaliska resan som redan setts av 100 000 personer där vi, tillsammans med ungdomarna skapar en oförglömlig musikalisk upplevelse.

 

Lyssna på låtarna på Spotify