Star for Life in Concert Ystad Arena 8 februari

 

Kom och upplev en konsert utöver de vanliga på Ystad Arena!

Artister från Sverige och Sydafrika sjunger tillsammans med en stor kör från Skåne i en unik musikgala för gemenskap och framtidstro.

På scenen ser du den fantastiska sångerskan Ntombie Shobede med energifyllda Star Choir från KwaZulu-Natal, Sydafrika. Triple & Touch står för det musikaliska värdskapet under kvällen.

Gästartist är John Lundvik, som blev ett med hela svenska folket då han vann Melodifestivalen 2019 med låten ”Too late for love”.

Överskottet från konserten går till Star for Lifes arbete för att ge skolungdomar i södra Afrika ett bättre liv.

Musikgala på Malmö Opera till förmån för Star for Life 15 och 16 februari

Välkommen på STARLIGHT, en genre-explosion med opera, musikal, gospel och popklassiker med några av våra mest folkkära artister och våra blivande stjärnor från Malmö Opera Academy. Medverkar gör bland annat Helen Sjöholm, Lill Lindfors, Star Choir, Triple & Touch, Aron, Oscar Pierrou Lindén, Laila Adèle, Lunds Studentsångare, Ola Heinpalu och Malmö Opera Academy.

Star for Life använder musiken som ett viktigt instrument för att sprida kunskap och information om hiv och aids i södra Afrika. I Sverige använder vi musiken för att informera om situationen i Sydafrika och Namibia och för att samla in pengar till våra program i mottagarländerna.

 

Lyssna på låtarna på Spotify