Dream Challenge

- ett insamlingslopp till förmån för barn i södra Afrika

Hur långt kan du ta dig för att nå din dröm?

Promenera, spring, eller cykla! Hur du tar dig fram spelar ingen roll, huvudsaken är att vi tillsammans samlar mil – och samtidigt stödjer ungdomar i södra Afrika.

Star for Life Dream Challenge är ett virtuellt välgörenhetsevent som är 16 000 km långt och tar oss genom 15 länder! Rutten går från Stockholm och Oslo hela vägen till Sydafrika. Vi passerar Namibia där vi arbetar i flera skolor och fortsätter sedan till vårt slutmål Hluhluwe i Sydafrika – platsen där Star for Life startade sin verksamhet 2005.

Hur fungerar det?

t

Vem kan vara med?

Alla kan vara med – en grupp vänner, en aktiv morgonjoggare, skolor eller kollegor på jobbet. Sätt ditt eget mål i kilometer och sätt igång! Förverkliga dina egna träningsmål samtidigt som du hjälper unga människor att förverkliga sina.

Z

Varje kilometer räknas

Varje mil täcker kostnaden för en elevs medverkan i Star for Lifes program i Sydafrika eller Namibia under ett helt år. Varför inte sätta målet att gå 2 km per dag, och innan du vet ordet av det har du avverkat en mil!

Stöttar barnen

Oavsett om du är på jobbet, skolan eller arbetar hemifrån, kommer Star for Life Dream Challenge att hålla dig i rörelse och träna, och viktigast av allt – de pengar som skänks hjälper barnen på Star for Life-skolorna.

Solo, företag eller skola, alla kan delta!

SOLO

Häng med i Dream Challenge!

Dream Challenge är ett lagarbete – och varje krona och kilometer räknas. Sätt upp ditt personliga mål och registrera dig. Du har hela april och maj på dig att nå ditt mål.

Swisha din gåva till 900 1611 eller
Vippsa till 653 977
10 km kostar 200 SEK/NOK

FÖRETAG

Hela företaget i rörelse!

Dream Challenge är en rolig och gemensam aktivitet för hela företaget. Och vad kan vara mer motiverande, än att ansträngningen dessutom stöttar någon annans framtidsdröm? 

Sätt upp ett mål hur många mil ni vill delta med – och sedan är det upp till er hur ni vill göra det till en rolig aktivitet.

SKOLA

Gör ett lopp på skolan!

Självklart kan hela skolan delta i Dream Challenge!

Organisera ditt eget evenemang i skolan och gör det till en dag då alla kan vara med och komma i rörelse – tillsammans för andra! Spring, gå eller cykla – det är upp till er.

länder

skolor

kilometer

Följ loppet live

Loppet startar den 6 april i Stockholm och Oslo och fortsätter ner till Namibia och slutligen Sydafrika. Rutten ändras till grönt allt eftersom vi rör oss söderut.

Företag som deltar i Dream Challenge

Sigma Technology
cba
Otto Magnusson
Danir
Nordea Private Banking
Better You Naturliga Kosttillskott
2Invest
Sigma
Hestra Plattan
Plate Såg & Hyvleri AB
Klemsdal Eiendoms AS
areco
Ica Kvantum Svenljunga Tranemo
Nexer
Northzone
Lindahl

Bilder från eventet, följ oss på sociala medier!

Använd #dreamchallenge2021

Vill du använda vår social media badge?
Klicka här för att ladda ner bilden.