Dream Challenge

- ett insamlingslopp till förmån för barn i södra Afrika

Vi är i mål!

Vilket fantastiskt resultat det blev för vårt digitala insamlingslopp Dream Challenge 2021 som nu har gått i mål! Tillsammans har vi tagit oss från Stockholm och Oslo ner till Hluhluwe i Sydafrika och sedan hela vägen tillbaka igen.
 
Tusen och åter tusen tack till alla företag och privatpersoner som generöst bidragit med pengar och mil till loppet. Tillsammans har vi samlat in över en halv miljon kronor till Star for Lifes verksamhet i södra Afrika! 

 

 

 

Promenera, spring, eller cykla! Hur du tar dig fram spelar ingen roll, huvudsaken är att vi tillsammans samlar mil – och samtidigt stödjer ungdomar i södra Afrika.

Star for Life Dream Challenge är ett virtuellt välgörenhetsevent som är 3 000 mil långt och tar oss genom 28 länder! Rutten går från Stockholm och Oslo, ner genom Europa och Afrika – ända till Hluhluwe i Sydafrika. Därifrån vänder vi sedan norrut igen för att ta oss tillbaka till Norden.

Hur fungerar det?

t

Vem kan vara med?

Alla kan vara med – en grupp vänner, en aktiv morgonjoggare, skolor eller kollegor på jobbet. Sätt ditt eget mål i kilometer och sätt igång! Förverkliga dina egna träningsmål samtidigt som du hjälper unga människor att förverkliga sina.

Z

Varje kilometer räknas

Varje mil täcker kostnaden för en elevs medverkan i Star for Lifes program i Sydafrika eller Namibia under ett helt år. Varför inte sätta målet att gå 2 km per dag, och innan du vet ordet av det har du avverkat en mil!

Stöttar barnen

Oavsett om du är på jobbet, skolan eller arbetar hemifrån, kommer Star for Life Dream Challenge att hålla dig i rörelse och träna, och viktigast av allt – de pengar som skänks hjälper barnen på Star for Life-skolorna.

Företag, skola eller på egen hand, alla kan delta!

PÅ EGEN HAND

Häng med i Dream Challenge!

Ge dig ut på egen hand och peppa även dina kompisar att vara med! Dream Challenge är ett lagarbete – och varje krona och kilometer räknas. För varje mil (200 SEK) så får ett skolbarn i södra Afrika ta del av Star for Life programmet under ett helt år. Sätt upp ditt personliga mål och registrera dig. 

Swisha din gåva till 900 1611
10 km kostar 200 SEK

FÖRETAG

Hela företaget i rörelse!

Dream Challenge är en rolig och gemensam aktivitet för hela företaget. Och vad kan vara mer motiverande, än att ansträngningen dessutom stöttar någon annans framtidsdröm? 

Sätt upp ett mål hur många mil ni vill delta med – och sedan är det upp till er hur ni vill göra det till en rolig aktivitet.

SKOLA

Gör ett lopp på skolan!

Självklart kan hela skolan delta i Dream Challenge!

Organisera ditt eget evenemang i skolan och gör det till en dag då alla kan vara med och komma i rörelse – tillsammans för andra! Spring, gå eller cykla – det är upp till er.

länder

skolor

kilometer

Följ loppet live

Rutten går från Stockholm och Oslo, ner genom Europa och Afrika – ända till Hluhluwe i Sydafrika. Därifrån vänder vi sedan norrut igen för att ta oss tillbaka till Norden. Den gröna färgen visar hur långt vi har nått.

Företag som deltar i Dream Challenge

Sigma Technology
cba
Otto Magnusson
Danir
Nordea Private Banking
NBT Charitable foundation
2Invest
Sigma
Hestra Plattan
Better You Naturliga Kosttillskott
Klemsdal Eiendoms AS
areco
Ica Kvantum Svenljunga Tranemo
Nexer
Northzone
Lindahl
Sigma
Plate Såg & Hyvleri AB
Northzone
Lindahl
Sigma
Plate Såg & Hyvleri AB
Northzone
Lindahl

Bilder från eventet, följ oss på sociala medier!

Använd #dreamchallenge2021

Vill du använda vår social media badge?
Klicka här för att ladda ner bilden.