Hela företaget i rörelse

Gör skillnad – ett steg i taget!

Insamlingsloppet Dream Challenge är ett helt nytt projekt som innebär att vi rör på oss för ett gott syfte. Loppet är både virtuellt och fysiskt. Rutten går från Stockholm och Oslo, ner genom Europa och Afrika – ända till Hluhluwe i Sydafrika. Därifrån vänder vi sedan norrut igen för att ta oss tillbaka till Norden.

Sträckan är 3 000 mil och deltagandet innebär företaget på förhand bestämmer ett gemensamt mål (antal km). Sedan är det upp till varje anställd att på egen hand motionera genom att promenera, springa eller cykla.

A

Det är enkelt

Bestäm er för en distans som ni vill gå, springa eller cykla med er personal under april och maj. Betala sedan in motsvarande belopp till Star for Life. När pengarna har kommit in markerar vi er satsning på kartan på hemsidan. Ni bestämmer såklart själva hur ni sedan vill aktivera era anställda. 

Stötta barnen

Varje mil kostar 200 kr och täcker kostnaden för en elevs medverkan i Star for Lifes program i Sydafrika eller Namibia under ett helt år.

Varje företag eller organisation som köper en sträcka på minst 20 mil får sin logotyp synlig bredvid kartan här på webben.

Följ loppet

Loppet och insamlingen går att följa på webben. De avverkade sträckorna syns på en karta som uppdateras kontinuerligt. Inlägg om eventet läggs regelbundet ut på Star for Lifes olika digitala plattformar.

Fakta om loppet

A

Loppet pågår under april, maj och juni.

A

Rutten går genom 15 länder på väg ner till Namibia och Sydafrika där vi är verksamma i 120 skolor.

Anmäl er!

 

Kontakta Lois Petersson, projektansvarig för Dream Challenge (lois@starforlife.se) och anmäl ert intresse. Ange hur många mil ni vill kämpa för – och sedan är det dags att samla personalen och börja motionera för ett gott ändamål!

w

Lois Petersson

lois@starforlife.se
+ 46 (0) 733 933 963